Binance, Bitfinex en Bittrex zeggen NEE tegen nieuwe gebruikers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Binance, Bitfinex en Bittrex hebben tijdelijk het inschrijven van nieuwe gebruikers stop gezet. Met de stijgende prijzen van cryptocurrencies heeft de vraag het punt bereikt waarop cryptocurrency exchanges volledig worden overspoeld. Deze massale toestroom van gebruikers heeft geleid tot problemen in de infrastructuur van deze exchanges.

Gedurende de laatste helft van 2017 hebben digitale valutabeurzen recordaantallen aanmeldingen gehad. Binance meldt dat er 250.000 gebruikers per dag wilden inschrijven, terwijl Coinbase talloze dagen  100.000 aanmeldingen per dag heeft moeten verwerken. Kraken rapporteerde 50.000 nieuwe gebruikers per dag.

Het aantal geïnteresseerden in cryptocurrency stijgt de pan uit en de infrastructuren van de verschillende exchanges kunnen het niet aan. Kraken heeft in de loop van 2017 grote bruikbaarheids problemen ondervonden en de centrale heeft gereageerd door een aantal van haar geavanceerde ordertypen uit te schakelen, de prijsnauwkeurigheid te verminderen en een grote systeemrevisie in gang te zetten.

Bittrex is een van de eerste uitwisselingsplatforms die een halt toeroept aan nieuwe gebruikers. In december 2017 luidt een summiere waarschuwing van deze op de VS gebaseerde currencyexchange:

“We hebben de afgelopen weken een enorm aantal nieuwe accountregistraties ontvangen.”

Naast Bittrex moesten twee andere platforms een vergelijkbare beslissing nemen: Bitfinex en Binance. Nieuwe aanmeldingen voor Bitfinex worden verwelkomd door een venster waarin staat dat het maken van nieuwe accounts is onderbroken.

Een deel van het bericht luidt:
“Bedankt voor uw interesse in het openen van een Bitfinex-account. Vanwege de buitengewone vraag is het aanmaken van nieuwe accounts echter tijdelijk onderbroken.

Bitfinex richt zich op het bedienen van professionele handelaren. De reden dat we hebben besloten om tijdelijk geen nieuwe accounts meer te accepteren, is dat we de kwaliteit van onze services voor onze bestaande traders niet kunnen ondermijnen door het systeem te overspoelen met nieuwe, kleine accounts. ”

Binance heeft ook registraties moeten stoppen tijdens een infrastructuurupdate. Hoewel Bittrex en Binance geen tijdlijn hebben gegeven voor het heropenen van nieuwe accountregistraties, is Bitfinex van plan om vanaf 15 januari 2018 aanmeldingen toe te staan.

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar