Bedrijf lanceert ‘Lightning Payments’ voor de Bitcoin!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De anonieme VPN-service TorGuard is een van de eerste consumentenbedrijven geworden die Lightning Network (LN) -betalingen voor Bitcoin accepteert.

In berichten op Twitter bleken personeelsleden een privé back-up te maken, waardoor TorGuard nu heeft bevestigd dat gebruikers kunnen betalen voor hun diensten in Bitcoin met behulp van Lightning. Hierdoor worden de transactietijden en -vergoedingen aanzienlijk verkort en verkleind.

Het nieuws maakt het bedrijf een pionier van bitcoin mainnet LN-betalingen nadat de technologie vorige maand debuteerde als testnet-interface.

“Disclaimer: c-lightning is niet klaar voor productie. TorGuard dekt het verlies van geld bij het verzenden van LN-betalingen. Testnet is zo saai, “ voegde zij in tweets toe.

Opgewonden community-leden reageerden voornamelijk positief op de medewerker van de klantenservice die op dezelfde manier LN-betalingen aanbiedt, schijnbaar onwetend dat TorGuard de nieuwe functie al publiekelijk had aangekondigd.

“Heeft u een LN (mainnet) -knooppunt actief? Als dat zo is, kan ik u 1 maand van onze services factureren voor slechts 1 satoshi, ” bood de vertegenwoordiger aan.

Uitspraak over de Bitcoin betalingen

Door deze uitspraak  ontstond wat commotie, omdat men beweerde dat de werkelijke kosten van een Lightning-transactie aanzienlijk hoger zouden zijn dan de $ 0 .00014167 die eerder werd geciteerd. Bitcoin-voorstanders zijn al lang voorstander van Lightning als de cruciale oplossing voor de aanhoudend hoge transactiekosten en de langzame bevestigingstijden die het netwerk hebben geplaagd sinds de massale opname ervan, die ongeveer een jaar geleden begon.

Terwijl altcoins zoals Bitcoin Cash en meest recent Ripple het probleem hebben aangegrepen als bewijs dat hun aanbod waardevoller is dan Bitcoin, blijven early adopters erop vertrouwen dat de zogenaamde Layer 2-updates zoals LN-betalingen dergelijke argumenten ongeldig maken.

Eind vorige maand begon de op Bitcoin-gebaseerde ophaalservice voor mobiele telefoons Bitrefill ook Lightning mainnet-betalingen te gebruiken om klantorders te vervullen als onderdeel van succesvolle “beperkte tests”.

Meer weten? Praat er over in onze besloten Facebook-groep!

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar