Chinese Netflix gaat samenwerking aan met TRON!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Onlangs is bfc.baofeng.com een ​​samenwerkingsovereenkomst met de blockchain-technologie TRON aangegaan. Bfc.baofeng.com en TRON zullen samenwerken in de implementatie van volledige knooppunten in het blockchain-netwerk, de integratie van blockchain met de online entertainmentindustrie, de bouw van een open-sourcecommunities van blockchain enzovoort, waardoor een nieuw tijdperk van op blockchain gebaseerde online wordt geopend entertainment.

Sinds de oprichting in januari 2007 heeft Baofeng zich er op toegelegd om internetgebruikers de gemakkelijkste en handigste audio- en videospeloplossingen voor internet te bieden, met ‘s werelds toonaangevende videodecoder en audiodecodertechnologieën. Op dit moment heeft Baofeng.com meer dan 200 miljoen gebruikers als een echte videoportiereus. Baofeng Group Co., Ltd. [300431] heeft de totale marktwaarde van meer dan 8 miljard CNY bereikt sinds de notering in maart 2015. Als pionier van Baofeng Group om het blockchain-veld te betreden, kreeg bfc.baofeng.com buitengewoon veel aandacht op de lancering, met meer dan 500.000 reserveringen. De BCN-service is een wereldwijde primeur en kan de blockchain-activiteiten helpen om snel massale knooppunten te implementeren.

Bfc.Baofeng.com’s CEO reactie

Bfc.Baofeng.com’s CEO Tianlong Cui zei: “Na de communicatie met het TRON-team, merkten we dat TRON al een enorme wereldwijde gemeenschap en markt heeft en dat TRON in wezen een complex netwerk is dat bestaat uit een geïntegreerd blockchain-settlementsysteem en een P2P-gegevensengine systeem dat slimme contracten biedt voor grote bestandsservices waarmee intelligente cache en implementatie mogelijk is. Als grootschalige P2P-netwerkexploitant weten we hoe moeilijk dit netwerk is en hoe groot de technische uitdagingen zijn. We kijken uit naar het TRON-team dat de problemen overwint en het netwerk opricht.

Justin Sun’s reactie

TRON’s oprichter Justin Sun zei: “Baofeng Group is een van de beste internetbedrijven en een prominent openbaar bedrijf in China. Deze samenwerking weerspiegelt het duidelijke inzicht van Baofeng in de toekomst van het internet en de hoge erkenning van het TRON-project en -team. Voor TRON zal 2018 een jaar van snelle groei zijn. Het opstarten van de hoofdketen heeft de hoogste prioriteit. De BCN-service van Baofeng zal de weg vrijmaken voor de voortdurende ontwikkeling van TRON. We kijken allebei uit naar de opening van een nieuw tijdperk van blockchain-gebaseerd online entertainment.

Gedecentraliseerd inhoudsprotocol

Tron is een gedecentraliseerd inhoudsprotocol dat het doel heeft om een ​​wereldwijd ecosysteem vrije content-entertainment tot stand te brengen via blockchain-technologie. Hiermee kan elke gebruiker gegevens vrij publiceren, opslaan en bezitten. De makers van de inhoud zullen worden gemachtigd door het gratis creëren, verspreiden en verhandelen van digitale activa onder gedecentraliseerd zelfbestuur.

Tron is opgericht door Justin Sun, de voormalige hoofdvertegenwoordiger van Greater China van Ripple. Justin was te zien in Forbes China 30 onder 30, 2017 Forbes Asia 30, 2017, en was lid van de eerste lichting ondernemers aan de Hupan University, een elite business school opgericht door Jack Ma, de oprichter van Alibaba Group. Volgens coinmarketcap.com behoort Tron tot de top 10 van crypto-valuta’s door de marktkapitalisatie, met een totale marktkapitalisatie van meer dan 10 miljard USD.

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar