Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin is een coin op de Ethereum Blockchain. Zie het als een digitale munt die je op veel verschillende websites en online games kunt gebruiken. Het kan zelfs worden omgezet in andere soorten digitale objecten, zoals game-items of in-game goud.

Wat is het doel van Enjin Coin?

 • Virtuele goederen op de Blockchain
  Een gedecentraliseerd platform voor het beheren, distribueren en verhandelen van virtuele goederen. Gamers en makers van inhoud een nieuw model van virtueel eigendom geven.
 • De eerste eenvoudig te gebruiken spel cryptocurrency
  Enjin Coin is de eerste cryptocurrency met een authentiek doel voor online gamers. Verdien en ruil virtuele goederen in het meest populaire platform voor online gamingcreatie.
 • SDK’s voor de game-industrie
  Enjin Coin-platform is gemaakt voor de game-industrie. SDK’s voor meerdere talen, wallets en betalingsplatforms zijn beschikbaar en volledig open source.
 • Een nieuwe game-ervaring met echt eigendom en waarde
  Online gamers kunnen hun bezittingen meenemen of verhandelen van game naar game, community naar community, hun digitale portemonnee laten groeien met echte waarde terwijl ze spelen.
 • Een oplossing voor fraude & hoge tarieven
  Voor elke aankoop van een virtueel item gaan 7.5 items verloren voor fraude. Door Enjin Coin geslagen tokens zullen vertrouwen en veiligheid creëren met minimale transactiekosten.

Video-uitleg over de Enjin Coin

Interview met de CTO van de Enjin Coin

Koers van de Enjin CoinClose
Spring naar toolbar