Eos

EOS.IO is software die een blockchain-architectuur introduceert die is ontworpen om verticaal en horizontaal schalen van gedecentraliseerde applicaties mogelijk te maken (de “EOS.IO-software”). Dit wordt bereikt door een besturingssysteem achtige constructie waarop toepassingen kunnen worden gebouwd. De software biedt accounts, authenticatie, databases, asynchrone communicatie en de planning van applicaties over meerdere CPU-kernen en / of clusters. De resulterende technologie is een blockchain-architectuur die het potentieel heeft om te schalen naar miljoenen transacties per seconde, gebruikersheffingen elimineert en snelle en eenvoudige implementatie van gedecentraliseerde applicaties mogelijk maakt.

Wat zijn EOS Tokens?

EOS-tokens zijn ERC-20-compatibele tokens die worden gedistribueerd op de Ethereum-blockchain op basis van een gerelateerd ERC-20 smart-contract (de “EOS-tokens”).

Waar staat EOS voor?

Wij geloven dat EOS verschillende dingen betekent voor verschillende mensen. We hebben talloze verbluffende interpretaties ontvangen van waar EOS voor staat of waar het voor moet staan, dus hebben we besloten om het niet zelf formeel te definiëren.

Eos in een notendop:

  • EOS is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd besturingssysteem welke is ontworpen om op commerciële schaal gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen door alle noodzakelijke kernfunctionaliteiten te bieden. Hierdoor waardoor bedrijven blockchain-applicaties kunnen bouwen op een manier die vergelijkbaar is met webgebaseerde applicaties.
  • EOS’s asynchrone communicatie en parallelle verwerking bieden schaalbaarheid, terwijl het eigendoms model transactiekosten elimineert. Deze functies maken EOS een serieuze concurrent van Ethereum (hoewel EOS’s ICO Ethereum zelfs ondersteunt).
  • Het project wordt geleid door blockchain VIP’s. 20% van het EOS-tokenaanbod werd verkocht voor ongeveer $ 185M in ETH gedurende de eerste vijf dagen van de 341-daagse long token-uitverkoop (10% is gereserveerd voor block.one). De structuur van de tokenverkoop is zodanig dat de resterende 70% (de meerderheid) van EOS-tokens zal worden geproduceerd en verkocht tegen marktwaarde.

Video over Eos

Close
Spring naar toolbar