Kay van-Petersen voorspelt dat bitcoin naar de $100.000 gaat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Saxo Bank, de wereldwijde macrostrateeg en de beroemde Bitcoin-stier Kay Van-Petersen, zei dat de Bitcoin-prijzen in de komende zes tot 18 maanden “$ 50.000 – $ 100.000” zullen bedragen.

In een kort interview met Bloomberg legde Van-Petersen uit dat de instroom van institutioneel geld de ‘katalysator’ zou zijn om de prijzen van Bitcoin nog verder te verlagen.

“We zullen een cascade van ETF’s, beleggingsfondsen en andere investeringsvehikels uitbreken”, voorspelde hij, waarbij hij het prijskaartje van $ 100.000 beschreef als een “voorzichtige” voorspelling.

Niet alleen Bitcoin, maar andere cryptocurrencies zouden het “beter kunnen doen” in termen van prijsstijging van hetzelfde fenomeen, vervolgde de analist, met de nadruk op Ethereum als een mogelijke volgende mededinger specifiek voor ETF’s.

“Het verbazingwekkende – mindblowing misschien wel – is dat je een stapje terug doet en naar de prijswaardering kijkt … veel hiervan is gebeurd zonder traditioneel institutioneel geld, en dat komt in principe de komende zes tot 18 aan de gang maanden, “vervolgde Van-Petersen.

Aangezien Bitcoin nog steeds veel verder gaat dan de verwachtingen van analisten over groei op korte termijn, worden zelfs de meest hardline-voorstanders overrompeld om zich af te vragen wat de toekomst kan zijn.

Zelfs Van-Petersen’s eigen voorspelling van een $ 100.000 Bitcoin binnen 10 jaar, die hij in mei afleverde, lijkt nu minder verrassend.

Bitcoin-prijzen zijn hersteld sinds de termijn van CBOE met succes werd gelanceerd, met beurzen die momenteel 17.000 dollar per munt waarderen na een daling van minder dan $ 13.000 in het weekend.

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar