Lisk (LSK)

Tegenwoordig hebben we Apple’s App Store en Google’s Play Store. Beide gecentraliseerde oplossingen van bedrijven voor gecentraliseerde applicaties. De Lisk Foundation gelooft in een gedecentraliseerde toekomst. Om dit te bereiken, streeft Lisk ernaar om blockchain-technologie toegankelijk te maken voor iedereen door een blockchain-applicatieplatform te bouwen voor gebruikers en ontwikkelaars.

Op 24 mei 2016 ging het Lisk blockchain-netwerk live met zijn eigen cryptocurrency genaamd LSK. Vanaf die datum werkt de Lisk Foundation hard samen met haar aannemers aan de vrijlating van hun Software Development Kit (SDK). De SDK is een framework geschreven in JavaScript om uw eigen blockchain-netwerk te implementeren naast het hoofdnetwerk van Lisk. Gedecentraliseerde applicaties kunnen bovenop uw eigen blockchain worden gebouwd.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals het ontwikkelen van platform-onafhankelijke sociale netwerken, games, enzovoort. Alles op de eigen blockchain-netwerk inclusief corresponderend , volledig gedecentraliseerd, en dit allemaal zonder het gedoe van ingewikkelde consensusalgoritmen of peer-to-peer-netwerkprotocollen.

De koers van de LiskVideo-uitleg over Lisk

Close
Spring naar toolbar