Nu ook kip te koop met bitcoin!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zelfs nu de onzekerheden over de toekomst van bitcoin opdoemt, heeft KFC in de fastfoodketen aangekondigd dat het de virtuele valuta accepteert voor het betalen van facturen in zijn winkels in Canada met de lancering van Bitcoin Bucket.
 
Bitcoin Bucket bevat 10 chicken-tenders – wafelfrietjes, een middelgrote bijgerecht, medium jus en twee dips. Een klant kan deze artikelen kopen voor bitcoin-equivalent van CAD $ 20 (of 0,0011564 in de virtuele valuta), volgens een bedrijfsverklaring.

“Natuurlijk weten we niet precies wat Bitcoins zijn, of hoe ze werken, maar dat mag niet tussen jou en een vinger komen om goede kip te likken,” zei het bedrijf in een tweet.

Het aanbod is alleen beschikbaar in Canada en voor een beperkte tijd.

Deze stap is een primeur in de restaurantwereld. Terwijl de geselecteerde franchise van andere restaurantketens Bitcoin accepteert, lijkt dit de eerste keer te zijn dat een moederbedrijf de digitale valuta omarmt, aldus een Fortune-rapport.
 

In een afzonderlijke tweet liet het bedrijf weten dat het overwoog om het aanbod in andere virtuele valuta uit te breiden voor toekomstige promoties.

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar