OmiseGo (OMG)

OmiseGO is een openbare op Ethereum gebaseerde financiële technologie voor gebruik in reguliere digitale portefeuilles, die real-time, peer-to-peer waardewisselingen en betalingsdiensten agnostisch mogelijk maakt tussen jurisdicties en organisatorische silo’s, over zowel fiat-geld als gedecentraliseerde valuta’s. Ontworpen om financiële inclusie mogelijk te maken en bestaande instellingen te verstoren. Toegang zal voor iedereen beschikbaar zijn via het OmiseGO-netwerk en het digitale portefeuille-kader, te beginnen in Q4 2017.

OmiseGO is het antwoord op een fundamenteel coördinatieprobleem tussen betalingsverwerkers, gateways en financiële instellingen. Door gedecentraliseerde uitwisseling van een openbare blockchain mogelijk te maken met een hoog volume en lage kosten, biedt OmiseGO een volgende-generatie waardetransferservice die over verschillende valuta’s en soorten activa werkt. Via het OmiseGO-netwerk dat is verbonden met de Ethereum mainnet, kan iedereen financiële transacties uitvoeren zoals betalingen, overmakingen, storting van salarissen, B2B-handel, financiering van de toeleveringsketen, loyaliteitsprogramma’s, activabeheer en handel en andere on-demand-diensten, op een volledig gedecentraliseerde en goedkope manier. Verder zullen miljoenen reguliere gebruikers in de grootste groeiende economieën ter wereld in staat worden gesteld om de overgang te maken van het gebruik van fiatgeld naar gedecentraliseerde valuta’s zoals ETH, BTC en andere. Het OmiseGO-netwerk is intrinsiek agnostisch tussen fiat en gedecentraliseerd geld: wat betreft adoptie en gebruik, het systeem is zo opgebouwd dat de beste valuta’s zullen winnen.

De OmiseGo Blockchain

De OmiseGO-blockchain bestaat uit een gedecentraliseerde uitwisseling, een mechanisme voor liquiditeitsverschaffers, een berichtencentrum voor verrekenkamers en een door een activum gesteunde blockchain-gateway. Het is een schaalbare en volledig publieke (permitless) blockchain waarvan de ‘Proof-of-Stake’-consensus wordt bepaald door de activiteiten van de keten zelf. Het netwerk is ontworpen als een zeer performant systeem dat gebruikmaakt van onderling verbonden blockchainconstructies: terwijl clearing en afwikkeling plaatsvindt over de blockchain van OmiseGO, worden de kosten voor het beschermen van de transactiewaarde extern gemaakt naar andere ketens op manieren die de waarde van die ketens rechtstreeks bevorderen.

Aankondiging nieuwe E-wallet

Koers van de OmiseGo


Koop OmiseGo bij de volgende aanbieders