RaiBlocks (XRB) wordt toegevoegd aan Binance!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Traders op Binance kunnen binnenkort hun vingers branden aan een nieuwe Altcoin. De vijfde sessie van “Communitymunty Altcoin van de maand” is namelijk voltooid, wat heeft geresulteerd in een winnaar: RaiBlocks (XRB). De XRB wordt binnenkort dan ook toegevoegd aan de Exchange waarna iedereen ook op dit platform de kans heeft om er mee te traden. De exacte noteringstijd wordt binnenkort aangekondigd.

Over Raiblocks

Raiblocks gebruikt het DAG-algoritme (gerichte acyclische grafiek) en in plaats van DAG werken ze met hun privémodel: blokrooster.

Dit model werkt als een Blockchain maar met een paar belangrijke wijzigingen. Om een ​​account te openen, doorloop je de Raiblock-procedure, die een”account-chain” wordt genoemd. De gebruiker van dit account kan zijn eigen ketens wijzigen, zodat elke “account-chain” wordt bijgewerkt vanuit het block-lattice-netwerk. Dat wil zeggen dat gebruikers deze blokken kunnen updaten zonder hulp van een netwerk. Als je items verzendt, worden twee transacties afgerond bij de afzender en ontvangerstransactie. Als een persoon die geld ontvangt, moet er een block worden ondertekend en de transactie worden bevestigd. Wanneer een afzender de transactie heeft ondertekend, is deze niet voltooid en is deze als niet-verholpen gemarkeerd. Elke transactie die wordt gedaan, wordt verzonden in UDP (User Datagram Protocol).

Marketcap van Raiblocks

 

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar