NEO noteert recordhoogte van meer dan $ 190, ondanks dalende markt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neo heeft de storm doorbroken en bleef de afgelopen maand stabiel in prijs stijgen. Vorige week was er een grote uitverkoop met de verspreiding van nepnieuws in Zuid-Korea van een verbod op cryptocurrency-handel.

Daarnaast heeft de Chinese regering plannen aangekondigd om mijnbouwactiviteiten te onderbreken met een aantal aspecten, waaronder hervormingen van elektrisch gebruik en grondbelasting. Zuid-Korea en China hebben ICO’s volledig verboden en Japan overweegt dit pad te volgen. Verschillende bekende ICO-scams hebben het vertrouwen van beleggers en de geloofwaardigheid van de cryptocurrency-markt aangetast.

Dus wat zijn de mogelijke factoren voor de doorbraak van NEO in deze marktbrede correctie? Steeds meer ICO’s willen lanceren op NEO in plaats van Ethereum, de reden hiervoor is dat het sneller is zonder transactiekosten. De GAS-tokens van NEO worden gebruikt door ICO’s om slimme contracten te genereren. De houders van NEO verdienen dividenden uit het gebruik van GAS-tokens.

Bovendien moeten programmeurs die op zoek zijn naar het coderen van slimme contracten op ETH de gepatenteerde programmeertaal Solidity van dat platform leren. NEO is echter geschreven in Java en C #, waardoor het toegankelijker wordt voor ontwikkelaars die willen toetreden tot de community om de ontwikkeling te ondersteunen.

DevCon

Eind januari is er een conferentie gepland in San Francisco, waar de ‘gemeenschap’ van plan is samen te komen.

“Met meerdere sessies en workshops brengt NEO DevCon de NEO-community samen voor een tweedaagse conferentie vol met innovatieve ideeën en projecten, met veel topsprekers uit de Blockchain-ruimte.”

Langetermijnbeleggers in de crypto-markt zijn geen vreemden voor deze marktvolatiliteit en beschouwen het als een deel van de groeipijnen van een opkomende markt.

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar