TRON krijgt erkenning uit China

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tron, een ecosysteem op basis van blockchain voor digitale inhoud, is misschien wel het nieuwste nieuwe kind in de cryptocurrency-wereld. Met de hulp van de Chinese overheid heeft deze nieuwste crypto-onderneming een kans om bitcoin een run voor zijn geld te geven.

Op zaterdag heeft Tron Labs op de social media-pagina aangekondigd dat de Peiwo APP officieel werd erkend door de Chinese overheid. Deze goedkeuring staat bekend als de nationale hightech Enterprise-prijs en zal Peiwo bevoorrechten met een voorkeursstatus voor onderzoeksfinanciering, personeelsbezetting en meer.

Zowel Tron als Peiwo maken deel uit van de Tron Union, die eigendom is van de in Beijing gevestigde tech-ondernemer, Justin Sun. Deze nieuwe nationale erkenning betekent dat de fusie van sociale media en blockchain-technologie vaker voorkomt, maar het kan ook een verhoging betekenen van de waarde van TRX, de munt die wordt gebruikt voor uitwisselingen in dit digitale ecosysteem.

Wat Sun zelf betreft, is de goedkeuring van Peiwo een grotere erkenning van de kant van de Chinese regering voor wat de Tron-Unie aan het doen is.

Tron is oorspronkelijk ontworpen om makers van digitale media volledige controle te geven over de inhoud die ze maken. In plaats van de dingen te moeten publiceren die ze op tussenliggende sites zoals Google Play of de Apple Store hebben gemaakt, hebben ze de macht om hun eigen inhoud met Tron te beheren.

Peiwo kan het beste worden omschreven als de Snapchat van China, omdat het gebruikers verbindt door het analyseren van 10-seconden spraakopnamen. Het werkt ook op de Tron blockchain-omgeving. Nu het de interesse van de Chinese regering heeft getrokken, zal het zeker een stroom van verbeteringen en updates zien.

Dit betekent dat het gebruikersbestand van de app, dat al 10 miljoen heeft bereikt, waarschijnlijk zal toenemen, waardoor Tron meer bekendheid zal krijgen en mogelijk mensen meer geïnteresseerd zullen krijgen in het handelen in TRX.

Vorige maand nog was de cryptocurrency minder dan een cent waard, maar hij zag een enorme golf in de eerste paar dagen van 2018 tot een hoogte van 26 cent. Op het moment van schrijven wordt deze TRX geschat op ongeveer 11 cent

Hoewel de markt nog niet lijkt te reageren op de erkenning door de Chinese overheid van Peiwo, kunt u erop rekenen dat beleggers de kans grijpen om op de volgende grote cryptocurrency-trend te springen.

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar