De fases van TRON

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinds de start van de allereerste bitcoin in 2008 en direct na de snelle stijging van de prijs van bitcoin, zijn er talloze andere cryptocurrencies waaronder Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple, etc Gelanceerd en geïntroduceerd op de gigantische markt van cryptocurrency-handel. Onder de duizenden cryptocurrencies die momenteel beschikbaar zijn, heeft TRON de afgelopen maanden een aanzienlijke populariteit gewonnen. Deze cryptocurrency werd op 9 september 2017 voor het eerst op de markt geïntroduceerd als een initiële muntaanduiding (ICO) door een in Singapore gevestigde non-profitorganisatie.

TRON verwijst per definitie naar een open source (op blockchain-gebaseerde) protocol dat specifiek is ontworpen voor de digitale entertainmentindustrie over de hele wereld. Het biedt een gedecentraliseerd platform dat verschillende entertainmentcontent deelt door gebruik te maken van een blockchain en peer-to-peer (P2P) netwerktechnologie.

Met zijn officiële cryptocurrency Tronix (TRX), tracht dit gedecentraliseerde platform de plenaire controle over het internet te beperken door een schamel aantal bedrijven zoals Google, Facebook en Amazon. Volgens de whitepaper van TRON is het enige doel van deze cryptocurrency om een ​​aanwinst voor de mensheid te worden in plaats van een winstmakende tool voor cryptocurrency-handelaren te worden.

De Technologie achter TRON

TRON maakt gebruik van een op peer-to-peer-technologie gebaseerde blockchain, wat in feite betekent dat het net als andere cryptocurrencies in staat is om tussenpersonen te elimineren. Vanuit een ander aspect is de technologie van TRON een gedistribueerde opslagfaciliteit waarmee gebruikers toegang hebben tot entertainmentcontent uit alle delen van de wereld zonder hulp van Google Play Store of de App Store. Als gevolg hiervan kunnen de producenten van inhoud snel geld van de consumenten ontvangen.

Als cryptocurrency-platform kan TRON multifaire blockchain-netwerken en slimme contracten ondersteunen, waaronder bitcoin, Qtum, Ethereum, EOS en verschillende andere slimme contracten. Met deze innovatieve technologie en de Peiwo-app is TRON het eerste protocol voor slimme contractblokkades geworden met meer dan 10 miljoen portemonneehouders over de hele wereld.

De fases van TRON

TRON bevat verschillende fasen omdat het meerdere blockchain-technologieën implementeert. Momenteel bevindt het zich in de Exodus-fase, maar in de komende jaren zou deze cryptocurrency nog vijf fases moeten bevatten:

  1. Exodus: Deze fase is gelijk aan die van IPFS (een peer-to-peer hypermedia-platform dat in staat is om webs sneller te maken). Zoals eerder vermeld, bevindt TRON zich momenteel in deze fase en het voornaamste doel van Exodus is om een ​​eenvoudige faciliteit voor gedeeld delen van bestanden te bieden. In deze fase kan TRON geen gebruik maken van blockchain-technologie op zijn huidige platform.
  2. Odyssey: Dit is de tweede fase van TRON en is het van plan de creatie en vroege aanneming van een fatsoenlijke gemeenschap van entertainment-makers te stimuleren. De Odyssey-fase zal vergelijkbaar zijn met het paradigma van het bewijs van inzet. In deze fase is de schaal van vergoeding voor het maken gekoppeld aan een statistiek die een kantelschema volgt in plaats van weergaven of klikken. De reden voor het elimineren van het klik- of weergavesysteem is om te zorgen voor authenticatie. Klikken kunnen in bulk worden geproduceerd als er een klikfarm of geautomatiseerde instantie bij betrokken is. In deze fase kunnen de gebruikers van TRON transacties uitvoeren door TRX te gebruiken via betaalkanalen vergelijkbaar met μRaiden.
  3. Great Voyage: De derde fase van TRON zal een persoonlijke ICO zijn, gebaseerd op de voordelen van blockchain-netwerken. Inkomstenbetaling, dividendbeheer en management van supporters zijn de drie belangrijkste doelstellingen van deze fase. Great Voyage zou deze cryptocurrency kunnen transformeren van “fan economy” naar “fan finance”. Om deze doelen te bereiken, zou in deze fase een gepersonaliseerd blockchain-platform van TRON worden gecreëerd.
  4. Apollo: deze fase vertoont ook soortgelijke kenmerken als Great Voyage. Net als de derde fase zou Apollo ook een individuele ICO aanbieden aan zijn gebruikers en een Ethereum-achtig platform. In deze fase kan TRON zijn eigen tokens lanceren die gebruikers zouden kunnen gebruiken voor gedecentraliseerde handel. Door deze gedecentraliseerde handel zal de economische vitaliteit van het hele systeem waarschijnlijk aanzienlijk toenemen. Er is echter ook een mogelijkheid van een lichte vertakking waar het netwerk niet in staat zou zijn om het unieke karakter van elke token afzonderlijk te valideren. Om deze situatie te voorkomen, introduceert TRON waarschijnlijk een geavanceerd beveiligingssysteem waarmee kwaadwillende websites, Sybil-aanvallen en hackaanvallen met succes kunnen worden vernietigd.
  5. Star Trek: De vijfde fase (Star Trek-fase) is eigenlijk vrij gelijkaardig aan de technologie van Augur die in feite een spelplatform is. In deze fase zou het contentplatform van TRON worden omgevormd tot een gedecentraliseerd spelplatform met autonome spellen en functies. Aangezien de huidige waarde van de wereldwijde gamingmarkt meer dan $ 450 miljard bedraagt, zal deze fase TRON waarschijnlijk de aanzet geven om een ​​gewenste marktkapitalisatie te bereiken.
  6. Eternity: Als de zesde en laatste fase van deze cryptocurrency, zou Eternity in principe omgaan met de fondsenwerving en inkomsten genereren, afhankelijk van de groei van de gemeenschap. In deze fase zouden de investeerders hun geld in wereldwijd populaire spellen kunnen stoppen.

De voordelen van Tron

De TRX-cryptocurrency van TRON kan de volgende voordelen aan zijn gebruikers bieden:

  1. Bevrijding van gegevens: de gebruikers of makers van gegevens zouden het fundamentele eigendom van de entertainmentinhoud en andere gerelateerde gegevens hebben in plaats van tussenpersonen zoals Google Play Store of Apple.
  2. Persoonlijke ICO: de vrijheid om individuele digitale assets uit te delen.
  3. Gaming en marktvoorspelling: TRX wordt geleverd met een gedistribueerd digitaal activum dat marktvoorspelling en gaming voor de beleggers mogelijk maakt.

Wil jij TRX aanschaffen? Lees dan hier hoe je dit het beste kunt doen!

Facebook Comments
Share.

Leave A Reply

Close
Spring naar toolbar